FizioMED Suceava oferă și servicii de psihologie
20/04/2016
FizioMED Suceava oferă și servicii de psihologie

FizioMED Suceava oferă și servicii de psihologie

Incepand cu 11 aprilie 2016 FizioMED a încheiat un contract de colaborare cu Otilia Ivan-Tugui, psiholog specializat în Psihologie Educationala și Psihoterapie-hipnoza clinica și terapie ericksoniana. Serviciile oferite sunt consiliere psihologica și psihoterapie individuala pentru adulți, adolescenți și copii, vârstnici și consiliere/psihoterapie de cuplu. De ce sa va adresați unui psiholog? Pentru autocunoaștere și dezvoltare personală, pentru suport în situații de criza (conflicte, divorț, pierderea unei persoane dragi, etc) și reechilibrare emoțională, pentru probleme clinice de tipul anxietate, depresie, insomnii, fobii, ticuri, tulburări sexuale, pentru dificultăți de comunicare în cuplu, pentru o viata profesionala mai buna, pentru o optimizare a vieții personale.
 
Daca sunteți părinți și va preocupă viitorul copiilor dvs. va așteptăm pentru orientare scolara și profesionala, testarea personalității și aptitudinilor copiilor dvs. sau alte probleme care le pot afecta evoluția personala, relațiile cu dvs. și performantele școlare.
 
Și pentru ca d-na psiholog Otilia Ivan-Tugui crede ca orice problema are și soluții va așteapta să le descoperiți împreună. Pentru ca meritam cu toții o viata mai buna, mai frumoasa! Pentru programări sunați la 0749922271.
Categorie: Stiri
Categorii
Copyrights ©2014: FizioMED Suceava || Design & Code by logo e-advertising