Program: L-V 8:00 - 20:00 S 9:00-14:00

Gimnastică prenatală

Pe parcursul sarcinii  organismul suferă unele trasformări ce sunt însoțite de senzații neplăcute și disconfort general, datorate schimbării centrului de greutate pe măsură ce sarcina evoluează și burtica se evidențiază din ce în ce mai mult.

Cu ajutorul exercițiilor de gimnastică prenatală, îmbunătățim circulația sângelui astfel încât bebelușul să primească cât mai multe substanțe nutritive și oxigen, iar toxinele să fie mai ușor eliminate.

Ora de gimnastică cuprinde  cardio, exerciții pe mingea de gimnastică, exerciții cu greutăți, exercitii pe saltea și exerciții pentru zona perineului.

Toate acestea previn și combat "efectele" neplăcute ale transformărilor specifice sarcinii cum ar fi:

Pentru înscriere este nevoie de o adeverință de la medic care să confirme că starea de sănătate vă permite efectuarea exercițiilor de gimnastică prenatală.

Veți fi sub îndrumarea specialistului nostru Ramona Chitescu - kinetoterapeut, specialist terapie Vojta și intructor gimnastică prenatală

Vino și tu! Completează formularul de programare online și te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile programării.

Programari

Cu ajutorul exercițiilor de gimnastică prenatală, îmbunătățim circulația sângelui astfel încât bebelușul să primească substanțe nutritive și oxigen, iar toxinele să fie mai ușor eliminate.

Doctori

Chitescu Ramona
Chitescu Ramona

Gimnastică prenatală